Dag 16: Hoi An
Vanochtend heb ik van Joachim een lekker ontbijtje op bed gehad. Dat was echt heerlijk wakker worden. Vandaag stond op de planning om een lekker chill dagje te hebben. We zijn uiteindelijk lekker laat uit bed gegaan en we zijn toen na het klaarmaken op echt een ontzettende lekkere plek gaan lucnhen.
De tacos met eend waren echt hemels, dit is voor herhaling vatbaar!
Er is in de buurt heel erg veel te zien qua toeristische attracties, maar we hebben beide niet echt de drang om hier een tour voor te boeken. Daarbij moeten we ook meerdere malen per dag bij de kledingzaak zijn, dus dat is oo niet handig. Dus we zijn maar weer lekker naar de spa gegaan, want dat valt zeer zeker onder relaxen.
Voor iets minder dan 50 euro hebben wij maar liefst ( ja echt): een manicure, een pedicure, een Thaise massage, een ear clearing (hoe je dat ook noemt), een gezicht scheerbeurt (ja ook ik 🤣), een gezichts behandeling en het wassen en verzorgen van de haren gehad. Daarbij sloten we af met een mango smoothie een goeie deal al zeg ik het zelf! Helemaal zen en wel liepen weer richting Mr Xe (kledingmaker), waar Jo weer het een en ander heeft gepast.
Vervolgens zijn we ons even gaan opfrissen want van die wandeling door de stad met een gevoels temperatuur van 40 graden ga je lekker plakken.
Na het opfrissen zijn we nog even in het hostel met de mensen van gisteravond een biertje gaan drinken. Vervolgens was het alweer tijd om nog een keer naar Mr Xe te gaan. Toen we daar om half acht aankwamen werd er aan gegeven dat het wat langer zal gaan duren en dat we een half uurtje moesten wachten. In een ruimte met airco vinden we dat geen probleem. Daarbij leverde het twee broodjes Bahn Mi op én mocht jo nog een stofje uitkiezen waar (gratis) een overhemd van gemaakt gaat worden. Wij zijn Nederlanders en het wordt gratis maakt alles goed.
Tijdens het passen waren er nog een paar kleine dingen die aangepast moesten worden, maar wauw wat dit mooi worden. Met een voldaan gevoel zijn we bij een tentje een Pho met eend gaan eten. Hier hadden ze echt de meest schattige puppy's ooit. Na het eten zijn we nog even een Mango sticky rice gaan halen en met bijna 170000 stappen op de teller zijn we lekker gaan slapen.
Anita:7 mei 2025Ik ben zo benieuwd naar de kleding! Mmmmmm mangostickyrice😍
Iris:7 mei 2025Helemaal in style terug naar NL!
Cocky:8 mei 2025Ben ben benieuwd naar jullie nieuwe outfit. Kleding maakt de man én vrouw🤩