Dag 10 Rovinj

17 augustus 2024 - Rovinj, Kroatië

Vandaag startte de dag met een koude douche. Na het ontbijt zijn Joachim, Martijn,Mischa en ik naar de Lidl in Rovinj gereden om boodschappen te doen voor de barbecue van vannavond.

Mischa, Joachim en ik zijn vervolgens in het centrum gebleven en Martijn is terug naar de camping gereden. Om daar de spullen in de cooling te doen. Vervolgens is hij met Bastian en Julian terug naar het centrum gegaan.

Daarna zijn we met z'n alle een spel gaan spelen. Ieder had een lootje getrokken en moest voor die persoon cadeautjes kopen. De regel was max 20 euro als je er boven zit moet je twee slokken drinken per euro. Daarbij moest je één leuk en/of nuttig cadeau kopen en één dom/grappig cadeau kopen.

Daarbij hadden we als groep ook nog de opdracht om voor Joachim een grappige outfit voor het uitgaan te kopen. Dat was na aanleiding van het spel van gister.

20240816_142156

Na een uur kwamen we weer bij elkaar om onder het genot van een aperol spritz de cadeautjes aan elkaar te presenteren. Er zaten onderandere leuke en grappige brillen, ventilators, een sleutelhanger, een hoed en een zakmes tussen.

20240816_160850

Hierna zijn we met de taxi boot terug naar de camping gegaan.

Daar hebben we eerst allemaal even gedouchst om vervolgens de barbecue voor te bereiden. Op de camping heb je een aantal barbecue plaatsen die echt meer dan prachtig zijn. Hier hebben we dan ook lang gebruik van kunnen maken.

20240816_190219IMG-20240816-WA0005

Rond een uur of elf pakten Bastian, Joachim, Julian en ik de taxi boot naar het centrum. Om daar nog even een cocktail met mooi uitzicht te drinken. Na dit drankje zijn we naar club Steel gegaan en hebben we heerlijk in de airco staan dansen. Het was cooler in de club dan buiten.

20240816_23041720240816_23045320240817_021311

Na de wandeling terug naar huis was het weer tijd om de warme tent in te kruipen en te gaan slapen.

1. Iris:
    17 augustus 2024